myfairytaleneverends.blogg.se

Här skriver jag om min Borderline Personlighetsstörning. I min värld finns inga gråzoner.

Veterinärbesök och magsjuka!

Life Permalink13
Hej på er,
Tack snälla för alla era fina kommentarer blir jätteglad över o läsa dom.
 
Jag åkte in med Romeo till veterinären, det blev en akuttid trots allt, vi satt och väntade i nästan 5h (!) innan det kom nån helt sjukt att behöva vänta så länge..
Veterinären kände och klämde på Romeo o tog urinprov på honom, allt såg bra ut och hon ska ringa mig imorgon ang urinprovet, han var inte uttorkad tack o lov utan vi fick åka hem, hon sa att det är förmodligen nån form av magsjuka han har fått, dom hade andra inneliggande patienter med samma symptom.
Romeo ska äta "magvänlig mat" nu i 7 dagar 1 tsk varannan timme.
 
Jag kom nog hem för ca 45 min sen, jag är helt slut efter den här natten och dagen.. blir en tidig kväll för mig ikväll.
 
Det är så otroligt jobbigt när ens små liv blir sjuka, man känner sig så otroligt maktlös och man vet inte riktigt vad man ska göra förutom att åka in med dom för att man är så orolig, och Romeo har varit sjuk jättemånga ggr och aldrig blir det lättare.
 
Tack igen för era gulliga kommentarer ♥
 
Love S
#1 - - Emma Engström :

Hemskt att man ska behöva vänta så himla länge! Vilken tur att det inte var något allt för okänt! Hoppas han blir bättre snart :)

Svar: Ja det är riktigt hemskt o vänta så länge... Tack det hoppas jag också :)
myfairytaleneverends.blogg.se

#2 - - wela.blogg.se:

Stackarn!

Svar: Ja inte alls kul :(
myfairytaleneverends.blogg.se

#3 - - Mikaela:

STÅ PÅ DIG!! Du känner ditt djur bättre än någon annan. För oss har det tagit 3 år innan NÅGON VETERINÄR ens orkat ägna oss någon tid. Vi har alltid fått komma in, dom har gett Elsa dropp och sedan skickat hem oss. Allt blev värre efter hon bröt benet. Då började hon spy och bajsa blod, hon blev inlagd flera gånger för att sedan få komma hem igen. Hon åt ingenting när hon kom hem och det var samma visa om och om igen. Tills vi bytte veterinär. Ge aldrig upp. Ens djur får kosta vad dom vill, men dom är ens familjemedlem. Dom ska få må bra.

Förra veckan fick vi reda på att vår lilla har en massa bakterier i tarmen som kan leda till kronisk mag- och tarmsjukdom. Ingen vet vart dom kommer ifrån och ingen vet hur länge hon har haft dom i sig.

Var på dom, veterinärerna får tycka att du är en pain in the ass, så länge dom tar hand om ditt djur! Be dom göra en grundlig undersökning på Romeo. Han kanske har fått i sig någonting konstigt. <3

Svar: Tack snälla för din kommentar, ska hålla han under uppsikt nu och kolla så att det inte är blod i avföringen, blir han sämre så åker jag in med han på en gång.Tråkigt och höra om eran Elsa, hur mår hon idag?
DU har så rätt så, man känner sitt djur och man vet när någonting är riktigt fel, just därför åkte jag akut till veterinären idag :)
<3
myfairytaleneverends.blogg.se

#4 - - christin:

Stackars liten, krya på honom!

Svar: Tack snälla :)
myfairytaleneverends.blogg.se

#5 - - MADDISENJ.SE:

Usch krya på honom

Svar: Tack så mycket :)
myfairytaleneverends.blogg.se

#6 - - Emelie Andersson:

Hoppas att hon ger bra besked :)

sv: ja det är inte alls kul men det är bara att acceptera :) tack, vad snäll du är <3

Svar: Hoppas jag med :)
myfairytaleneverends.blogg.se

#7 - - sandra.:

Men så sjukt att vänta 5 h när det är akut tider dessutom :/ men vilken tur att det inte var något allvarligt med lilla sötnosen. Ja vet hur de känns man känner sig helt maktlös när ens djur blir sjuka :( o man vill göra allt för att dem ska må bra igen. <3

Svar: Ja tycker också att det var helt sjukt o vänta i 5 h... Ja man känner sig verkligen helt maktlös :(
myfairytaleneverends.blogg.se

#8 - - CAMILLAESI:

Jobbigt att ni fick vänta i 5h...

Hoppas att Romeo frisknar till snart

Kram <3

Svar: Ja det var lite drygt.... Tack så mycket, kram
myfairytaleneverends.blogg.se

#9 - - Ylva:

Stackars liten :( Hoppas han mår bättre snart!

Svar: Tack snälla :)
myfairytaleneverends.blogg.se

#10 - - Netti Starby:

Stackars Romeo och hoppas han mår bättre snart! Kram

Svar: Tack så mycket, kram
myfairytaleneverends.blogg.se

#11 - - Sandra:

Stackarn! Hoppas att allt ordnat upp sig nu.

Svar: Tack så mycket
myfairytaleneverends.blogg.se

#12 - - Mikaela:

Bra att du håller honom under uppsikt, dessa små djur har ju en tendens att minska markant i vikt om dom inte äter. Men vill dom inte äta så vill dom inte, det går inte att tvinga dem :( Hur mår han idag?

Elsa mår bättre, men har ännu lös avföring, får se hur hon svarat på antibiotikan om ca 3 veckor då hon slutat med den :)

Svar: Det är samma fortfarande, han äter men dricker ingenting så man får spruta in vatten i munnen på han med en spruta... :(
Åh lilla Elsa, hoppas att hon mår bättre snart :)
myfairytaleneverends.blogg.se

#13 - - sarah:

aaa men är uppväxt där men flytta men har mamma och familjen där

Till top