myfairytaleneverends.blogg.se

Här skriver jag om min Borderline Personlighetsstörning. I min värld finns inga gråzoner.

E N S A M

Borderline, Tankar, psykisk ohälsa Permalink18
Hela mitt system bara la av och känner mig så nere och ensammast i världen.
Jag sitter inte här och tycker synd om mig själv nu, jag självplågar mig med mina tankar som snurrar det är så typiskt mig, jag bara önskar att det fanns NÅGON som kunde säga att dom förstår vad jag känner och menar.
Det som triggade igång detta var när jag pratade med F på telefon, han sa att mina vänner är skit att dom inte bryr sig om mig, att dom inte är riktiga vänner.
Det han sa triggade igång hela den här ångesten, för till en viss del kan jag känna att han har rätt, mina vänner har inte funnits där för mig när jag skulle ha behövt dom som mest, inga sms, inga samtal, nada!
Och det bara slog mig att jag känner mig ensammast i världen, för 3 år sen hade jag massvis med vänner som alltid ville ses och hitta på något när jag blev sjuk försvann de en efter en.
Hur fasiken kan man göra så? Jag skulle A L D R I G någonsin kunna göra så mot en vän som behöver uppmuntran och stöd.
Jag erkänner att jag inte är den bästa på att höra av mig, allt sånt har blivit jobbigt för mig, social kontakt har blivit jobbigt för mig, jag isolerar mig ganska mycket hemma, så var jag inte för 3 år sen, jag var ute hela tiden och var alltid i centrum, nu vill jag inte vara i centrum och jag vill inte att folk ska titta på mig.
 
Det gör så jäkla ont i mig, jag känner knappt att jag kan gråta för jag har gråtit så mycket förut men känslan i en bränner djupa sår.
Jag vet att jag är sämst på att säga hur jag egentligen mår, för vem vill höra det? Alla vill väl höra att man mår bra, jobbet går bra, livet är toppen?
Vem vill höra om självskada, noll livslust, eller att man inte orkar med sig själv längre? Det är väl klart att ens vänner försvinner eller? Jag är inte partysessan längre jag har blivit något jag själv inte ens gillar.
Jag vet inte ens hur länge jag orkar med det här, jag tar till all hjälp som finns men ändå sitter man här och känner jag orkar bara inte, finns typ inget hopp.
 
Jag vet att det här inget kul o läsa, väldigt negativt och mörkt, men det är såhär mitt liv ser ut, missförstå mig inte nu, jag kan känna glädje och vara glad men sen tar tankarna över och det känns som om man blir knivhuggen flera gånger om, man kan inte andas man kan inte tänka förutom på smärtan, man hamnar verkligen i en tornado av känslor, man är arg, ledsen, ensam, rädd etc.
 
Dom viktigaste personrna i mitt liv är F och min syster, utan dom skulle jag ha gått under förlängesen... dom ger mig nåt och kämpa för och sen får vi inte glömma Romeo.
 
Det här är bara mina tankar som snurrar, förhoppningsvis mår jag bättre imorn för F kommer hit imorn och det är jag riktigt glad över.
 
Love S
 
 
#1 - - Sara Ekman:

:(

Svar: :(
myfairytaleneverends.blogg.se

#2 - - Amanda:

Känner faktiskt igen mig.. Kan såklart inte veta exakt hur du känner, men mina tankar äter upp mig ibland och man tänker dom fast man inte borde, ofta av något "litet" någon sagt som kan få tankarna att snurra i flera dagar med ångest.. Hoppas det blir bättre! Kramar

Svar: Ja usch det är inte kul, när tankarna äter upp en o sen kommer ångesten.. Tack det känns bättre idag, kram :)
myfairytaleneverends.blogg.se

#3 - - CAMILLAESI:

Gud, så tråkigt att höra verkligen. Tur att du iallafall har din syster och F, de verkar som riktigt bra människor.

Jag hoppas att ångesten går över snart för ångest är verkligen inget kul :(

Kram på dig <3

Svar: JA det är tråkigt men det känns bättre idag :) Ja det är tur att jag har dom :) Kram till dig <3
myfairytaleneverends.blogg.se

#4 - - sandra.:

Naw :( så sorligt inlägg, hoppas du mår bättre snart.
Dem där vännerna låter verkligen inte äkta :/!!!
Glad påsk på dig och hoppas du får en underbar påsk!Svar: Glad påsk till dig också, :D :D :D
myfairytaleneverends.blogg.se

#5 - - Eva`s blogg:

Lilla vän jag kan tänka mig vad du går genom, så har jag känt mig förr i ett destruktivt förhållande & inga vänner brydde sig o känslorna var som dina, synd att du bor så långt bort annars hade du fått komma till mig :) jag är bra på att finnas för andra o förstå då jag själv gått genom enormt mkt i mitt liv ...hoppas du mår lite bättre då F kommer idag stor kram vännen o upp med hakan :)

Svar: Det känns bättre idag, men det är så tråkigt när sånt här händer o man känner sig på riktigt som skit :( Tack för din omtanke, betyder mycket :) Kram
myfairytaleneverends.blogg.se

#6 - - Julia:

Hoppas du mår bättre snart!!
sv: Åh ja älskar med bilderna haha! kram

Svar: Tack så mycket det gör jag ;)
myfairytaleneverends.blogg.se

#7 - - Josfine:

Usch suger verkligen när man hamnar i en sån dipp :( Kämpa på och kom ihåg att du inte är ensam och det finns fullt av ljus och människor som bryr sig om dig!! Tror många försvinner för att man kanske tappar kontakten och de inte riktigt vet hur man ska hantera det som händer... Vet att det inte är en ursäkt men kanske en förklaring :/

Svar: Ja fy det suger verkligen, har också tänkt så att dom förmodligen inte vet hur dom ska hantera det, tråkigt bara :(
myfairytaleneverends.blogg.se

#8 - - Polly Svensson:

Jag kan absolut känna igen mig i det du skriver, men jag har gjort ett val att ta bort just såna som inte e vänner och japp då blev jag ensam. Och nej det är inte okey att bara strunta i någon för att den personen mår dåligt eller har vissa svårigheter, då är det tyvärr inga vänner. Jag blir berörd av det du skriver för jag vet att det är så många som sitter i samma sits. Så kan väl säga att du inte e ensam. Din pojkvän kanske har rätt att det inte är några vänner att hänga i granen och det tar hårt. Jag gillar dig iaf trots att jag inte känner dig så. Livet är inte perfekt och jag tycker det är bra att du skriver det från hjärtat. Många kramar

Svar: Åhh tack snälla du för dina fina ord, det blir alltid som en boost för en själv efter o läst något du har skrivit eller kommenterat. Jag kanske måste ta en funderare när det gäller mina vänner. Ha en toppen påsk nu!!! Kraaaam!!!
myfairytaleneverends.blogg.se

#9 - - Netti Starby:

Jag hade också en sådan dipp förra veckan då jag kände exakt likadant. Det var skitjobbigt men efter att ha fokuserat på allt som är bra har det äntligen gått över. Hoppas att det går över för dig också och många styrkekramar från mig!

Svar: Ja visst är det jobbigt, Det känns bättre idag :) Kram
myfairytaleneverends.blogg.se

#10 - - linah:

en massa kärlekskramar till dig <3 <3 <3 <3 <3

Svar: Åhh tack <3
myfairytaleneverends.blogg.se

#11 - - Biggeros:

Jag hoppas att det känns bättre idag. Alla har sådana upp och ner dagar. Visst är det sorgligt att många vänner försvinner när man hamnar i en kris. Dåliga vänner inser jag. Ha en bra Påskhelg med de som du verkligen håller av. Kram

Svar: Tack det känns bättre idag :) Detsamma, kram
myfairytaleneverends.blogg.se

#12 - - V I L M A L A ♔:

Vet inte vad jag ska säga mer än att jag hoppas att det blir bättre. Skickar styrkekramar ♥

Svar: Tack så mycket snälla du :)Kram tillbaka
myfairytaleneverends.blogg.se

#13 - - FannyFredrica :

Så jobbigt att läsa att det är så jobbigt för dig! önskar verkligen att det fanns något jag kunde säga eller göra för att få dig att må bättre... Om det hjälper så kan du alltid höra av dig till mig! jag lyssnar gärna om du känner att du vill prata om självskada eller ingen livslust. Det är inte för tungt! <3

Svar: Tack snälla för din fina omtanke, det betyder mycket ska du veta <3 ska ha det i åtanke nästa gång livet känns jobbigt, tack :) Kram
myfairytaleneverends.blogg.se

#14 - - ExklusivaMoi:

Den verkliga livet är blandning på både gott och ont som går i höga berg och djupa dalar... mer eller ännu mer! Uppriktighet och ärlighet är vad jag själv vill oavsett vad och som skrivet... livet är blandning med allt å lite till *S* Ta hand om dig och ha en underbar GLAD PÅSK, kramen damen =)

Svar: DU har så rätt så :) Kram till dig :)
myfairytaleneverends.blogg.se

#15 - - Ida Lindborg ♡:

men fina du!! hoppas du mår bättre snart, du förtjänar inte att må såhär!

Svar: Men åh tack snälla fina du :)
myfairytaleneverends.blogg.se

#16 - - ensekundtusentankar.blogg.se:

Känner så igen mig... Har perioder där jag inte bryr mig alls men oxå perioder som är hemska. Tråkigt med din sk vänner! hoppas du mår bättre imorgon! Kramar- å det kanske aldrig går över men det blir lättare... Har själv isolerat mig i princip dom senaste 8 månaderna...
:/

Svar: Ja fy det är inte roligt alls, det blir lätt så att man isolerar sig hemma :( Kram till dig
myfairytaleneverends.blogg.se

#17 - - Susanna:

Men finaste du, blir ledsen när jag läser det här så här ska du inte behöva må, du är ung och ska må bra och leva livet. Samtidigt förstår jag dig då de du skriver är skitjobbigt att vara i. Jag vet att de kanske låter enkelt men ge inte upp med att kämpa med de som du är värd att få vara i. Jag vet att det är jättejobbigt och jag känner med dig. Ingen kan väl riktigt sätta sig in hur någon annan mår för vi upplever saker olika.. Men jag tog mig ur det, har jätte jobbiga saker från min barndom som ett barn inte ska behöva uppleva och jag förlorade mig själv. Men jag kan hantera det idag, för jag kämpade för att de inte skulle dra ner mig. Jag hoppas bara att du hittar den här inre styrkan och inser att du är värd ett fint liv och har rätt till att få må bra.. Önskade bara att jag kunde få hålla om dig fina du..

Kramar om dig och jag finns här om du behöver.. Kram

Svar: Men åh fina du, vart alldeles tårögd när jag läste detta, så fint och vilken fin omtanke, det betyder mycket ska du veta.Kram och tack snälla du :)
myfairytaleneverends.blogg.se

#18 - - Helén i Vilrummet:

Jag blir lite ledsen när jag läser ditt inlägg. Jag kan inte ens tänka mig hur det är att må så där. Just nu är jag själv låg och på väg in i väggen, men jag har i alla fall näsan över vattenytan än så länge. Jag hoppas innerligt att du får professionell hjälp och bra stöd från dina nära och kära. Ta hand om dig!
Kram Helén

Svar: Tack för din kommentar, ja det är inte enkelt, vissa dagar är jätte jobbiga. Hoppas att du tar det lugnt att du inte hamnar just där i väggen, lyssna på kroppen.Ta hand om dig, kram S
myfairytaleneverends.blogg.se

Till top