myfairytaleneverends.blogg.se

Här skriver jag om min Borderline Personlighetsstörning. I min värld finns inga gråzoner.

Onsdag

Life Permalink2
Hello,
 
Hoppas att ni har haft en bra dag idag? Själv så har jag haft en helt ok dag idag, vaknade rätt sent här hemma hos F, åkte iväg och käkade lunch, en sen lunch, det var så mycket folk överallt, sen åkte vi och handlade lite och det var helt fullt på parkeringen och folk kan verkligen inte köra bil när det är mycket bilar, folk blir helt koko.
Jag höll på och få panikångestattack av allt folk och alla som stressade förbi en, fick sitta i bilen med rutan nere för jag höll på och svettas ihjäl.
Väl hemma hos F så somnade jag direkt av ren utmattning och stress från lunchen och affären.
Fy alltså.
 
Resten av den här dagen kommer jag inte att göra någonting, kolla på serier på nätet tror jag det får bli för min del medans F spelar Fifa.
 
Igår fick jag ju min medicin, det gick bra trots min nålfobi, dock hade min sköterska lite tråkiga nyheter att jag kanske ej kan fortsätta gå där pga något med landstinget, vilket är jättetråkig.
Vet inte vart jag kommer och bli placerad nu? Den medicinen jag får finns som sprutform som man tar själv men jag har hållt på med sprutor förut och det gick inge bra, usch.
 
Love / S

Tisdag

Life Permalink3
Hello på er!
 
Snart ska jag iväg till sjukhuset för att få min medicin, och efter det ska vi hem till F mer än så har jag inte planerat idag, skönt tycker jag.
Jag har haft väldigt ont i huvet ett par dagar tror det är min visdomstand som spökar igen eftersom den är rätt öm, ibland känns det som om man har ont i halsen pga tanden, jävla tand!
Ska kolla efter helgerna om man ska operera bort dom, orkar inte med värk hela tiden.
 
Jag saknar Romeo jättemycket, han är med husse på västkusten och njuter, fick en bild på han igår när han sitter i en barnstol haha,
 
 
 
Ha en toppen tisdag idag!
 
Love / S

Måndag

Life Permalink4
Godmorgon,
 
Hoppas att ni har haft det bra under julen? Själv så tog jag en liten paus från bloggandet och ville bara mysa med F.
Snön  föll över Stockholm igår, och min kropp värker som bara den, tack o lov får jag medicinen imorgon.
 
Hela julhelgen har vi faktiskt tagit det lugnt, och bara varit, F var på kalas i Lördags och jag hämtade honom därifrån vid 4-tiden på morgonen.
Vi skulle ju ha varit hos min kusin på juldagen men det vart inställt så då åkte jag och F till mamma i Etuna så att hon inte behövde vara ensam, där åt vi lite mat och bara umgicks sen tog vi oss hem senare på kvällen.
Mysig dag.
 
Gosar med syrrans hund Milo.
 
Mamma hittade min gamla nalle, nu ligger den i min säng.
 
Här är vi på g hem igen från mamma.
 
Idag har jag inga planer, förutom att jag måste till apoteket men thats it.
Får se vad man hittar på idag.
 
Hoppas att ni har en bra Måndag!!
 
Love / S
Till top